Címke: Gyümölcsoltó Boldogasszony Napja

További címkék:

2018. március 17-én Gyümölcsoltó nap a Göcseji Falumúzeumban!

Hatodik alkalommal szeretnénk sikerre vinni Tavaszköszöntő, Gyümölcsoltó Boldogasszonyhoz kötődő programunkat! Az Ünnep napja március 25-re, vasárnapra esik, de mi, az utóbbi időben egyre korábban ébredező természetre való tekintettel március 17-re, szombatra tervezzük gyümölcsoltó napunk megtartását.

Fák, virágok, fény - jól telt a Gyümölcsoltó rendezvény

Immár ötödik alkalommal vehettek részt az érdeklődők a Göcseji Skanzenben a Gyümölcsoltó Boldogasszony napi rendezvényen. Hozzáértő szakemberek segítségével nem csak a hagyományos gyümölcsfajták szaporításának elméletét, de gyakorlatát is lehetőség volt elsajátítani. A Göcsej Természetvédelmi Alapítvánnyal közös rendezvényen a hivatalos megnyitót – Köszönjük Tolvaj Mártának!

Gyümölcsoltó Boldogasszony Napja  a Göcseji Falumúzeumban!

Negyedik alkalommal szeretnénk sikerre vinni Tavaszköszöntő, Gyümölcsoltó Boldogasszonyhoz kötődő programunkat! Az Ünnep napja március 25-re, péntekre esik, így mi az azt megelőző szombatra, 19-re tervezzük az esemény megtartását.

Hogy miért szólunk ilyen korán? Hát mert itt az ideje máris felkészülni minderre!

Tavaszi Tőzike a Göcseji Falumúzeumban

Egyik első bizonyíték erre, hogy végre újra nyílik a Tavaszi Tőzike!

Ismeretterjesztő sorozatot indítunk ez alkalomból azzal a céllal, hogy felhívjuk a figyelmet a környezetünkben fellelhető védett értékeinkre.