Címke: nyári tábor

További címkék:

A gyerekeink egyelőre a tavaszi szünidőt várják, de mi szülők azon gondolkodunk, hogyan tudnánk csemetéinkkel tartalmasan, jókedvűen eltöltetni a hosszú nyári vakáció egy részét, amíg mi dolgozunk. A családi nyaralás eljöveteléig három nagyszerű tábort ajánlunk a figyelmükbe.

We Love Göcsej!

Fergeteges hangulat a Göcseji Skanzen Angol-Rajz táborban!

A Kiss Orsolya etnográfus, angol nyelvtanár és Németh Miklós grafikusművész által vezetett tábor rendkívül tartalmas foglalkozásokat ígért – és valósít is meg a skanzenben. A résztevőknek nem csak a nyelvi ismereteik, de a rajzkészsége és a honismerete is erősödik.

Már csak néhány szabad hely van a Göcseji Falumúzeum nyári táboraiban! Jelentkezz, és érezd jól magad!

Ahogyan lassan ballag augusztus a vége felé, úgy közeledik a nyári táborok idény zárása a Göcseji Falumúzeumban. Még ezen a héten gyerekzsivajtól hangos a Foglalkoztatóház környéke, azután  elcsendesedik.

Képes Tábornapló

Véget ért a móka sajna , zárult  Skanzi mókakucka,
De, ha tetszett, nemsokára...Tercsi, Fercsi, Kata, Klára,
S valahány név a naptárban...
Ha eljöttök még hozzátok, legkedvesebb pajtás'tok!
 

Igazán különleges tábor várta egy héten át a gyerekeket a Göcseji Falumúzeumban. Már a címe is sokat sejtetett: „Komplex angol és képzőművészeti tábor” – de igazán csak akkor kerekedett el mindenki szeme, amikor kiderült, mindezt néprajzi ismeretekkel is megspékelik a szervezők. De milyen jól tették!