Címke: rendezvény

További címkék:

Színesebbé tesszük a húsvétot. Április 17-én (hétfőn) 14.00 órától várunk kicsiket és nagyokat a falumúzeumba. A Zalaegerszegi Tájfutó Club tojáskereső tájékozódási futóversenyt indít, aki nem fut, jöjjön szurkolni!

Persze, hogy mi sem mehetünk el szó nélkül az Állatok Világnapja  - 2016.10.04 - mellett!

csödei pálinkafőző kunyhó

Örömmel adjuk közre, hogy fontos eseménnyel bővült a "Göcseji Randevú - A zalai falvak találkozója" című rendezvényünk!

Kedden délelőtt sajtótájékoztatón számoltak be a szervező Együtt Zalaegerszegért Egyesület képviselői és a helyszínt biztosító Göcseji Falumúzeum munkatársai az idén 17. alkalommal megrendezendő Egerszeg Búcsú programjairól.

Igazán sikeres volt a Göcseji Falumúzeum Nálatok laknak-e állatok? című rendezvénye: ezúttal a kellemes, napsütéses időjárás, a programok és a szervezők szándéka szerencsésen találkozott a látogatók igényeivel.

Jöhet szél, förgeteg, a fazekaskorongnak forognia kell!

Eddig is sejtettük - ezért nem okozott meglepetést, hogy szombaton dugig telt a Falumúzeum előtti parkoló - hogy nálunk Göcsejben szeretik a fazekasokat! Néha viszont kell a bizonyosság, amit most kissé váratlanul, a vasárnapi cudar idő hozott meg nekünk.

A Zalaegerszegi Országos Fazekas Keramikus Fesztivál is csatlakozott az „Egy nap népviseletben” elnevezésű, országos kezdeményezéshez.

Kedves Látogatóink!
2016. május 21-ére - szombatra - új rendezvényt szervezünk a Göcseji Falumúzeumban!

A "Nálatok laknak-e állatok?" címet viselő programunk alapvető célja, hogy a Zalaegerszegen 2004-ben utoljára megrendezett országos állatvásár hangulatát újra feleleveníthessük.

Az érett alma dícsérete - Zárul az Alma Éve a Göcseji Falumúzeumban

A Göcseji Falumúzeumban október 17-én Alma Éve programzárót tartunk, amellyel megkoronázzuk az egész évben zajló rendezvénysorozatot. A képzőművészeti performanszokkal, almához kötődő programokkal színesített egyéves projekt végén egész napra várjuk a Látogatókat.

Göcseji Falumúzeum fejlesztési terve - Helyszínrajz

Több ütemben, az elkövetkező 10 évben valósul meg az az óriási fejlesztés a Göcseji Skanzenben, amely az eddigi szabadtéri gyűjteményt kibővítve, a jelenlegi természeti hatásokat nem módosítva újítja meg a Falumúzeum egészét.

Oldalak