Címke: Húsvét

2019. április 23.

Húsvéthétfő délután vidám és sokszínű programmal vártuk a közönséget a Göcseji Skanzenbe. A szervezéshez a Zalaegerszegi Tájfutó Club, az Egerszeg Rádió 95.1 és a Zalaegerszegi Televízió is hozzájárult.

2019. április 12.

Április 22-én, Húsvéthétfő délután vidám és sokszínű programmal várjuk a közönséget a Göcseji Skanzenbe. A szervezéshez hozzájárult a Zalaegerszegi Tájfutó Club, az Egerszeg Rádió 95.1 és a Zalaegerszegi Televízió is.

2018. április 04.

A Húsvét a keresztény világ legjelentősebb ünnepköre. Az elnevezés arra utal, hogy a húshagyó keddel kezdődő nagyböjti időszak után ekkor szabad ismét húst fogyasztani.

2017. március 29.

Színesebbé tesszük a húsvétot. Április 17-én (hétfőn) 14.00 órától várunk kicsiket és nagyokat a falumúzeumba. A Zalaegerszegi Tájfutó Club tojáskereső tájékozódási futóversenyt indít, aki nem fut, jöjjön szurkolni!

2016. március 23.

Húsvét hétfőn a Göcseji Falumúzeumban hagyományos tojáskereső tájfutó versennyel várjuk a gyerekeket és a felnőtteket: a Zalaegerszegi Tájfutó Club szervezésében 14 órakor, a bejárattól indul a sportos játék, mindenkit szeretettel várunk!