Göcseji karácsony - Irodalmi Pályázat

2021. október 05.
Címkék:

Képgaléria

A Göcseji Falumúzeum irodalmi pályázatot hirdet, "Göcseji karácsony" hívógondolattal. A pályázatra még nem publikált szépirodalmi műveket várunk, műfaji megkötések nélkül. Egy szerző legfeljebb három művet küldhet be. A kiíró két életkori kategóriában várja az alkotásokat:

Felnőtt: 18 év felett.
Diák, gyermek: 18 év alatt.

A történeteknek Göcsejben kell játszódniuk, és kapcsolódniuk kell a karácsonyi ünnepkörhöz. A szövegeket - jeligével ellátva (Göcseji karácsony) - elektronikus formában lehet beküldeni.
A pályázatra beküldhető formátumok: .doc, .docx, .rtf, .odt szövegfájl.
Az e-mailben kérjük megadni a pályázó nevét, e-mail-címét. Külön dokumentumban várjuk a szerzők rövid bemutatkozását. A beküldéssel a pályázó elfogadja a pályázati feltételeket, és hozzájárulást ad műve szerkesztett változatának nyilvános közléséhez.
A pályázati anyagot az alábbi e-mail-címre várjuk: varju@gocsejimuzeum.hu

Beküldési határidő: 2021. november 20. éjfél.

Eredményhirdetés: 2021. november 28.

A beérkezett pályaműveket Varju András, a Göcseji Falumúzeum osztályvezetője és Balaton László író, a Göcseji Falumúzeum munkatársa bírálja el.

Díjazás: Kategóriánként az első három helyezett tárgyjutalomban részesül. A legjobb pályaműveknek megjelenési lehetőséget biztosítunk a Göcseji Falumúzeum elektronikus platformjain. A pályázat kiírója a beérkezett szépirodalmi alkotásokból antológia kiadását tervezi.