Megnyílt az online "Skanzen Mesekuckó"!

Online Skanzen:

Kedves Szülők és Gyerekek!

Otthon lenni jó!
Azért, hogy még inkább az legyen, közös kalandra hívunk Benneteket!

Kedves Szülők!
A következő hetekben minden szombaton egy mesét adunk közre Balaton László "Az öreg malom boldogsága" című mesekönyvéből. Olvassák el közösen a kicsikkel. Ha van kedve támad a "lurkóknak", készítsenek rajzot a történetről. Ha a műveket elküldik nekünk, mi minden következő héten megosztjuk azokat!

Az utolsó mesét követően Totó-t teszünk közzé, a mesékhez kapcsolódó kérdésekkel. A "telitalálatos" szelvények beküldőit vendégül látjuk a Göcseji Falumúzeumban, amikor végre személyesen is találkozhatunk majd!!!

Kedves Gyerekek!
Ugye jó volna újra találkozni nagyszüleitekkel? Erre még sajnos várni kell! De biztosan örülnének ők is egy közös kalandnak! Arra biztatunk benneteket, hogy beszélgessetek sokat telefonon! Kérjetek tőlük történeteket abból az időből, amikor annyi idősek voltak, mint most ti. Szívesen fogadjuk, ha a történetek leírjátok, lerajzoljátok, és elkülditek nekünk. A történeteket közzétesszük, a legjobbak íróit pedig szívesen látjuk majd az "Újra Együtt" c. rendezvényünkön. Természetesen a rég nem látott Nagyszülőkkel együtt:-)!

Minden ötletet, jó szándékú kritikát szívesen fogadunk:-)!
Ha jónak látják, kérjük osszák meg híreinket barátaikkal, ismerőseikkel. Hogy mind többen úgy érezzék, otthon lenni jó:-)!

Kellemes időtöltést kívánunk mindannyiótoknak!